Thuiskomen is meer dan alleen een locatie;
het is het gevoel van warmte en geborgenheid in een fijn interieur.

Thuiskomen ‘bie’

Robuust Living

Stap binnen in de betoverende wereld van Robuust Living, waar elk meubel en decoratiestuk een uniek verhaal vertelt. Onze collectie, met passie samengesteld en afgestemd op diverse levensfasen, omarmt een stoere en landelijke stijl. Bij Robuust vind je meer dan alleen meubels; het is een unieke winkelervaring waar alles te koop is en waar je jezelf direct thuis voelt. Van robuuste accessoires tot zachte stoffen – Samen creëren we tastbare verhalen die jouw thuis compleet maken.

Rijksweg 64

Laat ons je meenemen naar Rijksweg 64, de magische plek waar Robuust Living haar thuis heeft gevonden. Het is niet zomaar een pitstop in jouw zoektocht naar hét ideale meubel; het is een reis door vakmanschap en passie. Zodra je de drempel overstapt, omhult een sfeer van huiselijke warmte je. Hier ontmoeten de stoerheid van robuuste meubels en de sierlijkheid van het authentieke pand elkaar. Het pand is opgetrokken in originele veldbrandsteen, stuk voor stuk met de hand gevormd en gebakken, deze ‘brikken’ uit Limburgse leem. “Vakwerk om trots op te zijn!” Terwijl je de details van het interieur bewondert, ontdek je het levenswerk van Pascal, de wederhelft van Angelique. Met zijn passie voor duurzaam slopen blaast hij oude schatten nieuw leven in. Vergeet vooral niet een kijkje te nemen in de brasserie, waar zelfs de kleinste voorwerpen een rijke geschiedenis met zich meedragen.

Angelique Frissen

Maak kennis met Angelique Frissen, onze creatieve en behulpzame stijladviseur. Met haar ruimtelijk inzicht en ongeëvenaard inlevingsvermogen helpt ze jouw dromen om te zetten in werkelijkheid. Haar favoriete items? “Niets verslaat oud hout – hoe ouder, hoe beter!” Met haar stylingtip om grote meubels en accessoires te gebruiken, brengt ze niet alleen ruimtelijkheid, maar ook rust in je interieur. Laat Angelique je inspireren en je huis transformeren naar een ware oase van gezelligheid!

Nathalie Zaar

Ontmoet Nathalie Zaar, onze enthousiaste en geduldige stijladviseur. Altijd in voor een grapje en met een warme glimlach staat ze klaar om jouw interieurwensen te vervullen. Haar favoriete items? Grote potten, die elke ruimte een statement geven. Met haar stylingtip om ‘ton-sur-ton kleuren’ te gebruiken, brengt ze harmonie en elegantie in je huis. Laat Nathalie je begeleiden en je huis omtoveren tot een oase van stijlvolle rust.

Brigitte Vossen

Maak kennis met Brigitte Vossen, onze creatieve duizendpoot en enthousiaste stijladviseur. Met haar klantvriendelijke aanpak en passie voor het omtoveren van niets tot iets, weet ze elke ruimte tot leven te brengen. Haar favoriete items zijn oude, robuuste houten en verroeste spullen, die ze met haar unieke stijl weet te integreren. Brigitte’s stylingtip? “Houd het simpel, voor een tijdloos en elegant interieur.”