Welkom ‘bie’
Robuust Living

Waar elk meubel spreekt en elk item zijn thuis vindt.

Over Robuust Living

Stap binnen in de betoverende wereld van Robuust Living, waar elk meubel en decoratiestuk een uniek verhaal vertelt. Onze collectie, met passie samengesteld en afgestemd op diverse levensfasen, omarmt een stoere en landelijke stijl. Elk item is niet alleen een verfraaiing voor je interieur, maar ook een naadloze aanvulling op jouw persoonlijke verhaal en levensstijl. Bij Robuust vind je meer dan alleen meubels; het is een unieke winkelervaring waar alles te koop is en waar je jezelf direct thuis voelt. De warmte en gezelligheid van Robuust Living omhelzen je bij binnenkomst, van robuuste accessoires tot de zachte stoffen van onze meubels. Hier kun je het voelen, beleven en aanraken – Samen creëren we tastbare verhalen die jouw thuis compleet maken.

Passie in de kern

Angelique, de drijvende kracht achter Robuust Living, omarmt een visie die verder gaat dan alleen meubels verkopen. Voor haar draait het allemaal om het creëren van een thuis, een plek waar warmte en gezelligheid samenkomen. Met haar passie voor huiselijkheid en oog voor detail streeft ze ernaar om elke klant te helpen bij het vinden van de perfecte elementen om hun huis te transformeren tot een persoonlijke oase. Haar toewijding aan kwaliteit en haar streven naar klanttevredenheid maken van Robuust Living niet zomaar een woonwinkel, maar een bestemming waar dromen werkelijkheid worden.

De collectie

perspectiv_ROB_Robuust_Living-20240312-6

Banken

Bij Robuust vind je banken die meer zijn dan alleen meubelstukken. Onze zorgvuldig geselecteerde collectie van het merk Urbansofa nodigt uit om te zitten, te voelen en weg te dromen. Ervaar het comfort en de kwaliteit alsof je in je eigen woonkamer staat. Kom eens langs, ga er goed voor zitten en laat je verrassen.

Groot meubilair

Ervaar grootsheid in elk detail bij Robuust. Van imposante eettafels tot comfortabele fauteuils, elk stuk straalt karakter uit en transformeert jouw ruimte tot een stijlvolle, landelijke oase. Laat je inspireren door onze indrukwekkende collectie en vind het perfecte meubelstuk voor jouw thuis.

perspectiv_ROB_Robuust_Living-20240312-30
perspectiv_ROB_Robuust_Living-20240312-26

Accessoires

Bij Robuust vinden we dat accessoires het verschil maken. Ze voegen dat extra vleugje warmte en persoonlijkheid toe aan je interieur, waardoor elke ruimte tot leven komt. Van decoratieve kussens tot sfeervolle lampen, ontdek accessoires die jouw ruimte omarmen als een warme deken.

& veel meer

Onze merken

Stijladvies

Bij Robuust bieden we stijladvies op maat, of het nu om een klein of groot project gaat. Van kleuradvies tot interieuradvies en accessoires, wij creëren samen met jou een uniek plan. Of je nu langskomt met foto’s of ons bij jou thuis ontvangt, wij verwezenlijken jouw dromen tot warme resultaten. Met een auto vol stalen en decoratie toveren we jouw ruimte om tot een plek die écht bij jullie past. Voel en ervaar het verschil van een maatwerk project, waar jouw visie tastbaar wordt.