Werken ‘bie’ Brasserie Robuust

Laat elke toast een herinnering worden en elk feest een verhaal om te delen.”

Bij Robuust vieren we het leven, van het prille begin tot aan de mijlpalen van de jubileumjaren. Of het nu gaat om een intieme babyshower of een uitgebreide babyborrel, een heilige communie of een groots feest, wij hebben een heerlijk arrangement op maat voor elk feestje, groot of klein.

 

Maar ook in moeilijkere tijden staan we klaar met warmte en troost. Met onze koffietafels creëren we een warme en huiselijke omgeving waar je kunt ontsnappen aan de dagelijkse drukte. en jezelf en je dierbare kunt onderdompelen in een oase van rust en comfort om stil te staan en de bijzondere herinneringen te koesteren.

 

Bij Robuust geloven we in maatwerk, waarbij geen enkele gelegenheid hetzelfde is. Wij halen alles uit de kast om jouw wensen te vervullen. Van gepersonaliseerde arrangementen tot aan de decoratie, streven we ernaar om elke gelegenheid uniek en onvergetelijk te maken. Samen met jou creëren we op maat iets om jou en je gasten een ervaring te bieden die zorgt voor bijzondere herinneringen.

Even praktisch

Maatwerk staat centraal bij ons. Feesten en partijen zijn mogelijk tot 19:00 uur, met de hoop op uitbreiding in de toekomst. Voor staande feestjes bieden we ruimte voor maximaal 150 personen, maar ook kleinere feestjes zijn mogelijk.